Nili & Cathy – Mi Zjilea

Urban Kizomba

Met veel plezier stellen wij ons aan je voor. Wij zijn Nili en Cathy van Mi Zjilea. Mi Zjilea? Jazeker! Mi Zjilea betekent namelijk „mijn element”. Als wij Urban Kizomba dansen, dan voelen wij ons vrij en zijn wij helemaal in ons element.
In onze lessen combineren we een flinke dosis humor met een scherp oog voor kwaliteit en techniek.
Je techniek is je basis! Plezier doet de rest!


De lessen zijn begonnen!

Wat zijn onze gratis proeflessen een onwijs succes geweest! Wat waren wij blij met het enthousiasme van alle dansers.

Heb je de proefdagen gemist? Zou je graag nog een proefles willen proberen? Neem dan contact op met ons en we gaan kijken naar de mogelijkheden.

Heb je je nog niet ingeschreven via de website of wil je liever contant betalen? Wij hebben inschrijfformulieren op de dansschool liggen speciaal voor jou.

Ons rooster:

Dinsdag
18:30-19:30 – Salsa Absolute Beginners
19:30-20:30 – Salsa Techniek, Styling en Body

Woensdag
18:30-19:30 – Bachata Absolute Beginners
19:30-20:30 – Salsa Improvers/Intermediate
21:00-22:00 – Salsa Advanced

Donderdag
19:00-20:00 – Bachata Sensual Improvers/Intermediate
20:00-21:00 – Bachata Technique


  Je geslacht

  Urban Kizomba


  Een dans met Afrikaanse roots en urban muziek, die twee werelden samenbrengt. Het ultieme gevoel van connectie en passie. Kizomba is sinds een aantal jaar een ware trend en niet meer weg te denken uit de danswereld.

  Het woord Kizomba betekent feest. Het is een mengeling van Zouk en Tango met een vleugje ‘Portugal’. De dans zelf is afkomstig uit Angola. Angola was vroeger een kolonie van Portugal, vandaar dat de Portugese taal verweven is in de muziek.

  De dans is vrij intiem en vergt veel muzikaliteit. Het kenmerkt zich door een sterke connectie tussen de dansers en de rustige manier van dansen. Bij Kizomba gaat het niet om snel draaien of complexe danscombinaties.

  Ook in deze dansstijl heeft een revolutie plaatsgevonden en zijn er veel verschillende dansvormen ontstaan. Binnen MT Dance Studio zul je een aanbod vinden voornamelijk richting de urban/afro stijl. Jouw les zal een waar feestje worden.


  Schrijf je in