MT Dance Studio

Make dance your entertainment

Shows, workshops, dj, bruiloften en privélessen

Book us

Op zoek naar een dansworkshop of entertainment voor je bedrijfsevenement of feest? Voor elke gelegenheid kunnen wij een aanbod op maat bieden ongeacht leeftijd of ervaringsniveau.

Onze beschikbare dansstijlen voor workshops: Salsa, Bachata, Reggaeton, Burlesque, Chairdance, Cheerleading, Twerk en Disco

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid, kunt u een mail sturen naar booking@mtdancestudio.com of het contactformulier onder aan deze pagina gebruiken.


Workshops

MT Dance Studio verzorgt workshops voor elk denkbaar niveau. Van beginners op een feestje of evenement tot aan doorgewinterde dansers op een danscongres.

Prive en bedrijfsevenementen

Voor evenementen bieden wij workshops aan gericht op entertainment, waarbij alle deelnemers gezellig mee willen doen! Op speelse wijze leren wij alle deelnemers de basis van de gekozen dans en kunnen we samen werken aan wat uitdagendere figuren. De workshops worden afgesloten met een demonstratie en een gezellige groepsfoto zodat er een leuke herinnering zal zijn.

Workshops voor evenementen kunnen geboekt worden vanaf € 20 per deelnemer per uur, met een minimum van 10 deelnemers.

Scholen

Voor scholen bieden wij workshops aan waarbij er met een duidelijk doel lesgegeven wordt. Denk hierbij aan sociale interactie bevorderen, leren omgaan met beweging of ter animatie van de leerlingen. Onze docenten hebben ervaring met leerlingen van 4 tot 18 jaar.

Een aantal van de mogelijkheden: Schoolfeesten, buitenschoolse activiteiten, open dagen waarbij ouders en kinderen samen mee kunnen doen, de reünie van de buitenlandse reis en bijvoorbeeld ter ondersteuning van de gymlessen.

Graag gaan wij samen met u zitten om een geschikte aanpak te bespreken. Gezien de diversiteit van mogelijkheden, verzoeken wij u om gebruik te maken van het contactformulier voor een aanbod op maat.
Shows

MT Dance Studio werkt samen met meerdere (inter)nationale artiesten. Een greep van ons aanbod:


Melvin & Tania Martinez

De Nederlands Kampioen Salsa van 2018 samen met de oud wereldkampioen Flamenco voor junioren. Dit koppel staat bekend om hun bijzondere shows met een combinatie van salsa, flamenco en latin. Veel passie, veel kracht en bovenal veel entertainment.

Koppelshow “Morena“

Nieuwe koppelshow “La Canto“! Boekbaar vanaf maart 2022

Solo show Tania “Mamaguela“

Alle shows kunnen gecombineerd worden met workshops.

@melvintaniamartinez


Melvin & Tania boekenMore artists coming soon

We hebben nog een paar leuke verrassingen in petto! Hou de pagina in de gaten voor updates.

Vrijgezellenfeest en openingsdans

Als eerste natuurlijk GEFELICITEERD! Wat een fantastische ervaring gaat dit voor jullie worden. Mocht je het heel speciaal willen maken, dan kunnen wij jullie natuurlijk voorbereiden op deze spannende dagen.


Openingsdans

Een openingsdans is een prachtige gelegenheid om helemaal los te mogen gaan. Voor ons blijft dit een fantastisch en bijzonder traject om aan deel te mogen nemen. Wat wij kunnen bieden:

  • Een openingschoreografie met keuze uit verschillende dansvormen.
  • Een pakket van meerdere privélessen om de dans te leren.
  • Een aangepast muzieknummer om aan de dj te geven.
  • Een generale repetitie om alles nog eens goed voor te bereiden.Fotografie: www.pixelsandstories.nl

Vrijgezellenfeest

Het vrijgezellenfeest is de perfecte gelegenheid om eens helemaal uit je dak te gaan. Wat beter dan een dansworkshop waarbij er meteen iemand in het zonnetje kan worden gezet.

Van Salsa tot Burlesque, wij kunnen er voor zorgen dat deze dag echt onvergetelijk gaat worden.

De kosten voor een workshop zijn € 20 euro per deelnemer per uur, met een minimum van 10 deelnemers. De toekomstige bruid of bruidegom wordt niet in de kosten meegerekend.
Contactformulier